30 timers arbejdsuge

"Enhedslisten er gået i luften med kampagnen for 30 timers arbejdsuge, og starten har været forrygende, " siger Anders Olesen, Enhedslistens faglige koordinator.

"30 timers kravet har sat en markant dagsorden, og Enhedslistens afdelinger har taget kampagnen til sig med stor optimisme.

"Visionen om 30 timers arbejdsuge og det gode liv har kun en chance for at blive til virkelighed, hvis vi alle sammen tager det op med kolleger og venner. For der skal en stærk mobilisering til, hvis kravet om 30 timer skal toppe listen af krav til overenskomstforhandlingerne i de kommende år.

Allerede nu er flere afdelinger og medlemmer i gang med at skaffe opbakning, og de har rigtig mange positive erfaringer, så forhåbentlig vil du med på gaden eller tage det op i din fagforening eller på din arbejdsplads" slutter en optimistisk Anders Olesen.

Læs mere på 30timer.dk, hvor debatoplægget, folderen og adskellige blogs/kronikker kan læses .