Trepartsforhandlinger: Nu skal lønmodtagerne se resultater

Trepartsforhandlingerne genoptages fredag d. 15. april. Fire medlemmer af Enhedslistens folketingsgruppe, alle med mange års faglig aktivitet og faglige tillidshverv i bagagen, kommer her med deres bud på, hvad der bør komme ud af forhandlingerne. Forfatterne er: Finn Sørensen (Arbejdsmarkedsordfører), Jakob Sølvhøj (Uddannelsesordfører), Christian Juhl (Arbejdsmiljøordfører) og Henning Hyllested (Social dumping ordfører).

Ude på landets arbejdspladser kan man ikke mærke, at trepartsforhandlingerne hidtil har handlet om lønmodtagernes behov. De ansatte spørger med rette sig selv om, hvor initiativerne mod social dumping, sikring af et bedre arbejdsmiljø, flere praktikpladser og mere efteruddannelse for ikke at tale om nye job, bliver af.

BilagStørrelse
Udspil trepart kort version (6).pdf430.04 kB